Rambo Bıçaklı Gasp Şüphelisinin 45 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Bursa'da bira alma bahanesiyle gittiği market işletmecisi kadını bıçaklayıp kulağındaki küpe, parmağındaki yüzük ile bir miktar parayı gasp ettiği iddia edilen ve olayda kullanılan Rambo bıçağın sapındaki parmak izinden yola çıkan polis tarafından yakalanan zanlı hakkında, 45 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı

Bursa'da bira alma bahanesiyle gittiği market işletmecisi kadını bıçaklayıp kulağındaki küpe, parmağındaki yüzük ile bir miktar parayı gasp ettiği iddia edilen ve olayda kullanılan Rambo bıçağın sapındaki parmak izinden yola çıkan polis tarafından yakalanan zanlı hakkında, 45 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
Olay, geçen ay Altıparmak Mahallesi Fırın Sokak'ta meydana geldi. Gece yarısı 25 yaşlarında beyaz takım elbiseli bir kişi, market işleten Emriye T.'den (33) iki bira alarak ayrıldı. Kısa süre sonra tekrar markete gelen şahıs, kadından bir bira daha vermesini istedi. Dolaptan bira vermek isterken bıçaklı saldırıya uğrayan kadın, omzundan ve karnından yaralandı. Gözü dönmüş şüpheli, kadının boynundaki altın kolye, parmağındaki yüzük ile kasadaki 200 lira parayı alarak kayıplara karıştı. Karnında saplı
kalan bıçakla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emriye T., tedavi altına alındı. Saldırganın cinsel saldırısına da uğradığı iddia edilen Emriye T., bir süre sonra taburcu edildi.
Suçta kullanılan Rambo bıçağın sapındaki parmak izinden yola çıkan polis, olayın faili olduğu iddia edilen Önder A.'yı Eskişehir'de gözaltına aldı. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan 24 yaşındaki Önder A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, sabıkalı şüpheli hakkında, "tasarlayarak kasten öldürmeye tam teşebbüs, cinsel saldırı ve silahlı yağma" suçlarından toplam 45 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.
Zanlı Önder A., önümüzdeki günlerde 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.