Kültür Elçileri Büyükşehir'de

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın (ÇEKÜL) "Kültürel Miras Eğitim Programı" çerçevesinde Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu 6

Kültür Elçileri Büyükşehir'de
Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın (ÇEKÜL) "Kültürel Miras Eğitim Programı" çerçevesinde Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencilerinden oluşan "Adana'nın Kültür Elçisi" 24 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.
Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Birgül Ağdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık olduğu halde Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda "Adana'nın Kültür Elçisi" 24 öğrenci ile buluşan Başkan Vekili Aldırmaz, çalışmalarından dolayı öğrencileri kutladı.
Konuşmasına "Hepiniz Kültür Elçisi oldunuz" diye başlayan Başkan Vekili Aldırmaz, "Küçük yaşta aldığınız bu sorumluluk çok önemli. Kültürel mirasımıza sizler sahip çıkacaksınız. Sizleri kutluyorum" dedi. Adana'nın bürokrat açısından şanslı bir şehir olduğunu da söyleyen Aldırmaz, "Başarılı hizmetlere imza atan İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık'la birlikte çalışıyorsunuz. Bu nedenle sizler şanslısınız. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda da birlikte yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.
Daha sonra "Adana'nın Kültür Elçisi" 24 öğrenci Başkan Vekili Aldırmaz'a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu. Başkan Aldırmaz, projede çalışan öğrencilere birer sertifika ve çeşitli hediyeler verdi.