Sevgiye Uzanan Eller Projesi 3.dönem Sembolik Gösterisi

GEN

Sevgiye Uzanan Eller Projesi 3.dönem Sembolik Gösterisi
- SEVGİYE UZANAN ELLER PROJESİ 3.DÖNEM SEMBOLİK GÖSTERİSİ
- VALİ ATIŞ TÜM ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE PQROJEYE DESTEK VEREN HERKESİ KUTLADI.
- ATIŞ ÖĞRENCİLERİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

ADANA (İHA) â€" Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında 3. dönem sembolik gösterisi yapıldı.
İsmet Atlı Güreş Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlik Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde saygı duruşu ile başladı. İstiklal Marşı söylendi. Törene katılan Adana Valisi İlhan Atış burada yaptığı konuşmada, Sevgiye uzanan eller projesini Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın başkanlığında öğrenci, veli, öğretmen, okul idaresi, müdürler, kaymakam dahil hep birlikte gerçekleştirildiğini belirterek, "Her türlü ayrılıkçı tutumlara hayır diyerek bu ülkeyi, bu cumhuriyeti, dilimizi, dinimizi bölmeden ilelebet yaşatacağız" dedi.
Öğrenciler adına konuşan Durdu Ünkaya ise bu etkinliklere katılarak kötü alışkanlıklara katılmayı engellediklerini belirterek Vali İlhan Atış ve Vali Yardımcısı Halis Arslan ile öteki yetkililere teşekkür etti.
Daha sonra Sakıp Sabancı, Mareşal, Karşıyaka ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan jimnastik ekibinin gösterisinden sonra Halk oyunları ekibi gösterisi gerçekleştirildi. Bahçelievler İlköğretim Okulu Güreş takımının güreşlerden sonra çocuk korosu Türk Sanat Müziği dinletildi.
Etkinlikten sonra Vali İlhan Atış ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile birlikte okulları ve takımları tek tek ziyaret ederek kutladı. Vali Atış, Valiliğe ait fotoğraf makinesini alarak öğrencilerin fotoğrafını çekti.
Törene Vali İlhan Atış, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Adana Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak, Yüreğir kaymakamı Abdullah Dölek, Adana İl Emniyet Müdürü M.Salih Kesmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 1960 yılı olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı, Güreş Eğitim Vakfı Başkanı İlyas Karabulut, öğretmenler, öğrenciler katıldı.