İl Müftüsü Yeleser'den Kaşlı Şehitin Ailesine Yardım Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından şehit ailelere maddi yardım projesi kapsamında Kaşlı şehit Yusuf Polat ailesi ziyaret edilerek maddi yardımında bulunuldu.

İl Müftüsü Yeleser'den Kaşlı Şehitin Ailesine Yardım Ziyareti
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın şehit ve gazi ailelerine maddi yardım projesi kapsamında Antalya İl Müftüsü Mahmut Yeleser, Kaş Müftüsü Yasir Ataş, İlçe Müftü Şefi Muhittin Tüzer ve imamlar Murat Demir, Yusuf Kuru ve Yusuf Keskin ile birlikte Kaş'ın Kasaba Köyü'nde şehit Yusuf Polat'ın ailesini ziyaret ederek kapalı zarfta bulunan 2 bin TL yardımda bulundu.
2009 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Yusuf Polat'ın babası Hüseyin Polat (54) annesi Hatice Polat (47) ve 2 kız kardeşini ziyaret eden Antalya İl Müftüsü Mahmut Yeleser, "Şehit ailesine Allah sabırlar versin. Bir şehit, aile fertlerinden 70 kişiye şefaatçıdır. Şehitlik en yüksek mertebedir.Şehit Yusuf Polat'ın cennet mekanı olsun" dedi.
Şehit Yusuf Polat'ın babası Hüseyin Polat ise "Bu kutsal vatana ihanet eden, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Şehitlik herkese nasip olmaz. Oğlum şehit, ben de şehit babasıyım. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.