FEM Dershaneleri Edirne'de yeni şubesiyle hizmette

Üniversite sınavlarında kazandırdığı başarılarla adını duyuran FEM Dershaneleri yeni şubesiyle Edirne'de hizmete başladı.

Edirne'de eğitim alanın

Üniversite sınavlarında kazandırdığı başarılarla adını duyuran FEM Dershaneleri yeni şubesiyle Edirne'de hizmete başladı.

Edirne'de eğitim alanında 24 yıldan beri hizmet veren dershanenin yeni şubesinin temeli geçen yıl atılmıştı. Eski İstanbul Caddesi Ayşekadın mevkiinde yapımına başlanan bina yaklaşık bir yıl gibi bir sürede tamamlandı. Modern donanıma sahip yeni binada FEM Dershaneleri eğitimin bütün imkanlarını öğrencilerine sunuyor.

FEM'in açılışına Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İl Sağlık Müdürü Hatice Gül, Özel Arda Meriç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Turan Öztoprak, AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ve çok sayıda davetli katıldı. Dershanenin kurdelesini Vali, Belediye Başkanı ve Özel Arda Meriç Eğitim Kurumları Genel Müdürü birlikte kesti.

Edirne FEM Dershaneleri Müdürü Taner Durdağı, 19 derslikli modern hizmet binasının açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. FEM'in bu güne kadar Edirne'de eğitim ve öğretim faaliyetlerine yaptığı katkı ile saygın bir yer edindiğini anlatan Durdağı, dershanenin Türkiye genelinde ve Edirne'de elde ettiği başarılardan söz etti. Hizmete açılan binada öğrencilere sunulan hizmetleri anlatan Durdağı, "Yeni şubede tüm sınıflarda sinevizyon ve grafik tabletle eğitim hizmeti veriliyor. Bu sayede öğrencilerin bilgileri pekişmiş oluyor. 2 kütüphane ve anfi salonunda bulunuyor. Multimedya sistemi ile tekrar yapılarak öğrencilerin konuları unutmasını engelliyor. Masa başında özel dersler ile eksiklerin giderilebiliyor. Anfi salonunda yapılacak sınav provaları ile öğrencilere gerçek sınava yakın ortam sunuluyor." dedi.