Emekli Öğretmenler 'Yılın Muhtarı'nı Seçti

Afyonkarahisar Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali'yi 'Yılın Muhtarı' seçerek plaket verdi.

Emekli Öğretmenler 'Yılın Muhtarı'nı Seçti
Dernek binasında gerçekleştirilen plaket töreninde konuşan Afyonkarahisar Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şaban Korkmaz, "Eğitime gönül vermiş, bu konuda çaba göstermiş kişi, kurum ve kuruluşları takip ediyoruz. Onlara heyecan, teşvik ve coşku kazandırılması için ödüllendirme yöntemini uyguluyoruz" dedi. Korkmaz, Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali'nin, mahallesindeki yardıma muhtaç öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmeleri için çaba sarf ettiğini, bu yüzden de kendisine plaket takdim ederek 'Yılın Muhtarı' seçtiklerini söyledi.
Kanlıca Mahallesi Muhtarı Karaali ise emekli öğretmenlerden aldığı plaketin kendisini mutlu ettiğini belirterek, mahallesinde bulunan 10 öğrencinin eğitimlerine katkı için ücretsiz yolcu taşıma kartı temin edildiğini, bir başka öğrencinin ise dershaneye ücretsiz kaydının yapılmasında yardımcı olduğunu söyledi. Karaali, diğer muhtarlara da eğitime destek olmaları konusunda çağrıda bulundu.