Cumhurbaşkanı Gül Ve Eşinden Engelli Sanatçılara Teşekkür Belgesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün engelli ressamlara teşekkür belgesi gönderdiği bildirildi.

Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi'nde aldıkları resim eğitimi sonucunda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün portrelerini yapan engelli vatandaşların hediyeleri, Vali Mehmet Kılıçlar'ın eşi Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar tarafından verildi.
Merkezde yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında sorumlu Nazan Güleryüzdemir'den bilgi alan Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı'nın eşi Gönül Ballı, Tepebaşı Kaymakamı Dr. Necdet Türker'in eşi Müzeyyen Türker ve Odunpazarı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan'ın eşi Zeynep İlhan ile birlikte derslikleri gezerek engelli vatandaşlarımızla bir araya geldi. Engellilerin çalışmalarını inceleyen Kılıçlar, engelli vatandaşların sosyal hayatın içerisine katılmalarının önemine değinerek merkezde eğitim gören kursiyerlerle yakından ilgilendi.
Arzu Kılıçlar, daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün portrelerini yapan Berker Simavoğlu ve Satı Şahan'ın eserlerini inceledi. Karakalem çalışan Berker Simavoğlu ve yağlı boya çalışan Satı Şahan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün gönderdiği teşekkür belgelerini ve hediyelerini Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar'ın elinden aldılar. Başarılı resimseverlere Vali Mehmet Kılıçlar'da şükran belgesi verdi.