İlhan Sungur: Genel seçim sonrasında ustalık hizmeti yapacağız

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlhan Sungur, genel başkanları Necmettin Erbakan'ın yıllarca kalfalık yaptığını 12 Haziran 2011 tarihinden sonr

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlhan Sungur, genel başkanları Necmettin Erbakan'ın yıllarca kalfalık yaptığını 12 Haziran 2011 tarihinden sonra ustalık hizmeti yapacağını söyledi.

Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanlığı, il ve ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri, mahalle başkanları ve sandık müşahitlerine yönelik bir seminer düzenledi. Eğitim seminerine Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Prof. Dr. İsmail İlhan Sungur, Adana eski milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak, Çorum eski milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi katıldı.

Türkiye'nin 6 ay sonra bir karar verme sürecine gireceğini kaydeden SP Genel Başkan Yardımcısı Sungur, "5-6 ay sonra milletvekilliği seçimleri var. Türkiye için hayati önem taşıyor. Türkiye karar verecek. 6 ay sonra ya tekrar IMF politikalarının, Kemal Derviş politikalarının, Türkiye'yi işsizliğe, yoksulluğa götüren politikanın devamına, ya 8 yıldır AK Parti tarafından uygulanan Amerikan yanlısı politikaya, füze kalkanı projesi ile hedefin Müslüman ülkelerin olduğu projeye ya da Saadet'in yeni ekonomik modeli, adil düzenin gelmesine karar vereceğiz." dedi.

Üçüncü şahlanış hareketini başlattıklarını dile getiren Sungur, temel prensiplerinin şuurlanma ve çelikleşme olduğunu söyledi. Şuurlanmanın bu memleketi 8 yıldır yoksullaştıran fakirleştiren, zengini daha zengin yapan politikaları bırakıp, adil bir düzen getirme politikası olduğunu savunan Sungur, "Genel Başkanımız Erbakan kalfalık hizmetleri yaptı. 12 Haziran'dan sonra Mimar Sinan gibi ustalık hizmetlerimizi yapacağız. İşte seçimlerin önemi bu. Daha güçlü bir şekilde çelikleşmiş kadrolar ile seçime hazırlanacağız." diye konuştu.

Toplantıda Genel İdare Kurulu Üyesi Zülfikar Gazi ve Adana eski milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak da birer konuşma yaptı.