İl Özel İdare Spor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı

Gaziantep'i 5. Grup Bölgesel Amatör Lig' de (BAL) temsil eden İl Özel İdaresi Futbol Takımı, Malatya Demir Spor'u 3-2 yenerek ilk deplasman galibiyetini aldı.

Maça hızlı başlayan Özel İdare Spor ilk yarıyı Fatih' in attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başında Vakkas'ın atılması ile 10 kişi kalan ekip kalesinde 2 gole engel olamadı ve maç 2-2 oldu. İlerleyen dakikalara eksik devam eden Özel İdare Sporda Tarık'ın serbest vuruştan attığı golle durum 3-2'ye geldi. Maç bu skorla bitince Özel İdare Spor ilk deplasman galibiyetini almış oldu.
Maçtan sonra bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Cafer Yılmaz, lige iyi başlamadıklarını söyledi. Bir türlü istikrarı yakalayamadıklarını kaydeden Yılmaz, "Kötü durumun önüne geçmek puan almamız gerekiyordu. Bunu da son iki haftada aldığımız 4 puanla başardığımızı düşünüyorum. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapattık. Devre arasını iyi değerlendirip, takımın eksiklerini gidererek Gaziantep İl Özel idare Spor'u ligde hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.