Ak Parti Kadın Kollarından İki Köprü'deki Olaya Kınama

Geçen hafta Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde 3 kız çocuğunun babaları tarafından cinsel istismara maruz kalması üzerine AK Parti Batman Kadın Kolları bir açıklama yayınlayarak olayı kınadıklarını açıkladı

Geçen hafta Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde 3 kız çocuğunun babaları tarafından cinsel istismara maruz kalması üzerine AK Parti Batman Kadın Kolları bir açıklama yayınlayarak olayı kınadıklarını açıkladı.
AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Şaziye Gündüz, geçen hafta Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde 3 kız çocuğunun babaları tarafından cinsel istismara maruz kalması üzerine bir açıklama yayınlayarak olayı kınadıklarını ve bir daha böyle olayların yaşanmasının önüne geçilmesi gerektiğini bildirdi. "AK Parti Kadın Kolları olarak bu utanç verici olayı büyük bir esefle kınıyoruz" denilen açıklamada Gündüz, bu tür olayların temelinde ülkede uzun yıllardır izlenen ve kadını bir meta haline getiren sistemin
etkili olduğunu belirterek, kadının cinsel bir tema ve materyal olarak kullanılmasının düşündürücü olduğunu kaydetti. Yaşanan bu olayın toplumun ahlaki değerlerinde çok büyük tahribatlara yol açtığını bildiren Gündüz, "Olay derhal çok kapsamlı bir şekilde incelenerek, nedenleri ve çözümü yönünde çalışmalar başlatılmalıdır" dedi.
Kamuoyunu dehşete düşüren böylesi olayların bir daha yaşanmaması için toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü ifade eden Gündüz, "Biz bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu mücadelede başarılı olmak ve kadınlarımızın toplumdaki hak ettiği yeri alabilmeleri için, çalışma hayatında, sokakta, evde, okulda, kadının karşılaştığı her türlü haksızlığa karşı kadın haklarından yana tarafız. Zira kadın haklarının olmadığı yerde insan haklarından söz edilemez" diye konuştu.