Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'nden Başkan Herdem'e Plaket

Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi Okul müdürü Ercan Tuzcuoğlu ve Okul Aile Birliği yönetimi, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i makamında ziyaret etti.

Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'nden Başkan Herdem'e Plaket
Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ercan Tuzcuoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Özel ve Başkan yardımcısı Selim Ilık, Başkan Herdem'i ziyaret ederek, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tuzcuoğlu, "Gerek Hacılar ilçesi, gerekse okulumuza yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Okul aile birliğimiz ile birlikte okulumuzda başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda sizinde bizlere karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı müteşekkiriz. Hacılar'da ki birlik ve beraberliği bundan sonra da hep beraber yürüteceğimiz inancındayız" dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Herdem, bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından okul müdürü Ercan Tuzcuoğlu ve okul alile birliği yöneticileri Başkan Herdem'e plaket takdim etti.