İMO Hatay Şubesi meslekte 40 yılını dolduranlara plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Hatay Şubesi kuruluşunun 56. yıldönümünde mesleklerinde 40 ve 25. yılını dolduran üyelerine plaket verdi.

İMO Hatay

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Hatay Şubesi kuruluşunun 56. yıldönümünde mesleklerinde 40 ve 25. yılını dolduran üyelerine plaket verdi.

İMO Hatay şubesi üyeleri odalarının kuruluşunun 56. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladı. Programın açılış konuşmasının yapan Şube Başkanı Cihat Mazmanoğlu, üyelerine yeni hizmet binasının 2011 yılında tamamlanacağının müjdesini verdi.

Mazmanoğlu, odalarının kuruluşundan bu yana özellikle mesleğin gelişmesinin sağlanması, ülkenin ve kamunun yararlarının korunması yönünde önemli çalışmalar yaptığını söyledi.

Yaşamın her alanda olduğu gibi inşaat mühendisliğinde de ilerlemenin ön şartının eğitim olduğunu belirten Mazmanoğlu, "Bu düşünceyle son yıllarda, meslek içi eğitime daha çok ağırlık vererek, bilgilerin güncellenmesi sağlanmış, yeni yönetmelikler ve yeni sistemlerle ilgili konularda üyelerimiz bilgilendirilmiştir. Meslek içi eğitim seminerlerimiz halen devam etmektedir." dedi.

Üyelerine ve Hatay'a kaliteli hizmet verebilmek amacıyla, yeni hizmet binalarının inşaatına başladıklarını belirten Mazmanoğlu, "Binamızın kaba inşaatını tamamladık. Aynı özveri ile çalışıp 2011 yılında hizmet binamızı tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun için değerli üyelerimizin yapacağı en büyük katkı aidatlarını zamanında ödemeleri olacaktır." diye konuştu.

Programda daha sonra meslekte 40 ve 25 inci yılarını dolduran inşaat mühendislerine plaketleri verildi.

Mesleğinde 40'ıncı yılını dolduran H.Yavuz Babacan, Adnan Zervent ve Güngör Köklü'ye plaketlerini Antakya Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ve AKİB Başkanı Ali Kavak verdi.

Meslekte 25'inci yılını dolduran Ali Ezelsoy ve Ömer Oktay'a, AKİB Başkanı Ali Kavak, Cemil Gündüz ve Cemil Öğüncü'ye Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yahya Hamurcu, Edip Jorç Çalışkan'a, Hatay SMMMO Başkanı Abdulah Korkmaz, Eşref Taner Özkaya ile Mehmet Hanefi Tekirdağ'a da Adnan Günal plaketini verdi.

Plaket töreni sonrası sahne alan Eylem, Türkçe, Arapça, şarkılarla programa katılanları eğlendirdi.