Gençlerbirliği Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Gençlerbirliği Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Gençlerbirliği Bursaspor maçı Lig Tv-C-HD kanalında saat 16:00'da canlı olarak yayınlanacak.

Gençlerbirliği Bursaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Gençlerbirliği Bursaspor maçı Lig Tv-C-HD kanalında saat 16:00'da canlı olarak yayınlanacak.

İlk yarının son karşılaşmasında Bursaspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına Galatasaray galibiyetinin moraliyle başladı.Uzun süren galibiyet hasretine Galatasaray maçıyla son veren Gençlerbirliği, ilk yarının son karşılaşması olan Bursaspor maçı hazırlıklarına start verdi.

Teknik Direktör Ralf Zumdick yönetiminde ilk antrenmanını yapan Başkent ekibi, düz koşu ve yenileme çalışması yaptı. Antrenmana öncesi saha ortasında oyuncuları ile kısa bir görüşme yapan Alman teknik adam, oyuncularına takım olmanın Galatasaray karşılaşmasında sağladığı öneme değindi. Beyaz Gazete - Antrenmanda çok neşeli olduğu gözlenen oyunculardan Murat ve Orhan Teknik Direktör Rafl Zumdick ile şakalaşırken, Galatasaray maçında ilk golü atan Hurşut ise kartopu oynayarak morallerin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi. Kırmızı-siyahlı ekip Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla sürdürecek.

Öte yandan antrenman öncesi soruları yanıtlayan defansın önemli ismi Aykut, son maçta Galatasaray'a karşı çok iyi ve önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İlk yarını son karşılaşmasını oynayacağız. Bu maçada çok iyi hazırlanacağız. Hafta sonu 3 puan alıp ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz." dedi.