2010 ÖSYM KPSS sınav sonuçları (2010 ÖSYM KPSS sınav osym.gov.tr)

ÖSYM tarafından KPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Tüm gözler ÖSYM'ye çevrildi. ÖSYM'nin KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Her sınavda olduğu gibi ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde sonuçlar açıklanacak. ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr'den ÖSYM KPSS sonuçlarını duyuracak. ÖSYM sitesi ÖSYM KPSS sonuçlarını ne

ÖSYM tarafından KPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Tüm gözler ÖSYM'ye çevrildi. ÖSYM'nin KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Her sınavda olduğu gibi ÖSYM ile eş zamanlı olarak sitemizde sonuçlar açıklanacak. ÖSYM resmi sitesi osym.gov.tr'den ÖSYM KPSS sonuçlarını duyuracak. ÖSYM sitesi ÖSYM KPSS sonuçlarını ne zaman duyuracağı konusunda bilgi vermedi.

KPSS KOPYA SKANDALI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES), Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) ve Kamu Personeli Dil Sınavı'nda (KPDS)'de kopya çekildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 30 kişi hakkında iddianame hazırladı. Memur Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Mehmet Cihan Kısa tarafından hazırlanan iddianamede, aralarında bir sınav gözetmeninin de bulunduğu 30 kişinin, ''Rüşvet almak ve vermek'', ''Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'', ''Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak'' ve ''Görevi kötüye kullanmak'' iddialarıyla cezalandırılmaları talep edildi.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamenin kabul edilmesi halinde, söz konusu kişilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2010 Önlisans sınav soruları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM 2010 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ve KPSS Önlisans sınav sonuçları. 2010 KPSS sonuçlarını ÖSYM ne zaman açıklayacak? KPSS sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.

26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan 2010-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 Pazar günü 153 sınav merkezinde, 6537 binada, sınava başvuran ortaöğretimde 1.809.154, önlisans?ta 610.624 adayın tahmini katılımı ile iki oturumda yapılmıştır.Çok sayıda adayın katılımı ve özellikle de doğu illerimizde havanın sınav bitiş saatinden önce kararmış olması nedeniyle oluşan kısmi zorluklar dışında sınav başarı ile tamamlanmıştır.