Toki Arman Galata İlköğretim Okulu öğrencilerinden yerli malı kutlaması

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Toki Arman Galata İlköğretim Okulu öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Bugün ülkemizin refahı bu seviyeye geldi

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Toki Arman Galata İlköğretim Okulu öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Bugün ülkemizin refahı bu seviyeye geldi ise kendi ürettiğini tüketen bir toplum olmamızın büyük payı vardır." dedi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Velimeşe Toki Arman Galata İlköğretim Okulu'nda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi. Düzenlenen programda öğrenciler, haftanın önemini anlatan şiirler ve kompozisyonlar okudu. Etkinliğe katılan davetliler, hazırladıkları yaş pasta, sarma, kek, poğacaları yediler.

Etkinliğe katılan Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, öğrencilere yaptığı konuşmada, Atatürk'ün ekonomi ile ilgili sözlerine atıfta bulunarak, ''Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra Ulu Önder Atatürk ve arkadaşları kendi kendimize yetecek bir ekonomiye sahip olabilmemiz için çeşitli önlemler almışlar. Ülkemizin büyümesi, geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimizin yerli malına sahip çıkmasına bağlıdır. Cumhuriyetimiz nice zorluklarla, yoksulluklarla Türk Halkının özverisi ile kurulmuştur. Bu gün ülkemizin refahı bu seviyeye geldi ise ilkönce kendi ürettiğini tüketen bir toplum olmamızın büyük payı vardır. Bu vesile ile hepinizin yerli malı haftasını kutluyor bu bilinçle hareket etmenizi temenni ediyorum.'' dedi.

Yerli Malı Haftası etkinliğine Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek'in yanı sıra Okul Müdürü Gökhan Vanlı ve öğrencilerin aileleri de katıldı.