Perakendeciden Kiğılı'ya iki ödül birden

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) 2010-2011 Ödülleri 'Yılın Perakende Kuruluşu' ve 'Yılın Teknoloji Uygulaması' kategorilerinde Ki

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) 2010-2011 Ödülleri 'Yılın Perakende Kuruluşu' ve 'Yılın Teknoloji Uygulaması' kategorilerinde Kiğılı'nın oldu. Bu ödüllerle firmanın ürün ve hizmet kalitesi tescillenmiş oldu.

AMPD, başarı elde eden AVM'leri ve perakende sektörü oyuncularını ödüllendiriyor. Ödül programı, derneğe üye olsun ya da olmasın tüm alışveriş merkezleri ve perakendecilerin katılımına açık. Bundan dolayı 'Yılın AVM'si', 'Yılın Pazarlama Kampanyası' gibi farklı kategorilerde verilen ödüllerin markalar ile AVM'ler için önemi büyük.

AMPD Perakende Zirvesi kapsamında yılın en iyi alışveriş merkezlerini ve perakendecilerini belirlemek için tertip edilen AMPD 2010 – 2011 Ödüllerinde Kiğılı, Kurumsal Otomasyon Modülü ile 'Yılın Teknoloji Uygulaması' ödülüne layık görüldü. Delta Pozitif isimli teknolojik yapılanma programı sayesinde firmanın bütün sistemleri birbirleriyle entegreli çalışıyor ve yönetiliyor.

Zincir mağaza kategorisinde de 'Yılın Perakende Zinciri' ödülünü almaya hak kazanan Kiğılı, bu ödül ile mağazacılık ve perakendecilik sektöründe 2010 yılında gösterdiği başarılı performansını tescillemiş oldu.