Gemerek İl Genel Meclis Üyesi Belediye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Gemerek İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Gültekin, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Gemerek İl Genel Meclis Üyesi Belediye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti
Öğretmevi'nde gerçekleştirilen ziyarette görüşlerini dile getiren Gültekin, ziyaret amacının, Toplumsal Sorumluluk Projesi Gezisi kapsamında, Sivas'ın ilçeleri gezmek, tanımak ve ilçe sorunları hakkında belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu geziyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Suşehri'nin önemli bir ilçe olduğuna vurgu yapan Gültekin, "Sivas'ımızın Kelkit Vadisi'nde bulunan önemli bir ilçe konumunda olan Suşehri ilçemizin de sorunlarını dinlemek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bugün ilçede belediye başkanımız Sedat Sel ile bu konuları konuşmak amacıyla gelmiş bulunmaktayız. Ev sahipliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim" dedi.
Gerçekleştirilen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Coğrafi yapı itibariyle, toprak büyüklüğü açısından ikinci büyük il olan Sivas'ın tabii ki ister istemez sorunları olmaktadır. Bu sorunları el birliği ile çözülmesi arzusu içerisindeyiz. Bizlerde yerel yönetimler olarak, ilçemizin kalkınması ve geliştirilmesi için uğraşmaktayız. Amacımız, güzel ve daha modern bir ilçe olmaktır. Kelkit Vadisi'nin merkezi olan Suşehri buna layıktır ve bunun üstesinden gelecektir" şeklinde konuştu.
Ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi Suşehri İlçe Başkanı Arslan Yaylak, Sivas Numune Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Psikiyatrist Doktor Erdal Erşan'da eşlik etti.