Uludağ'da kar kalınlığı 60 santimetre olarak belirlendi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 60 santimetreye yükseldi. Kar Kalınlığı 60 Cm olan Uludağ'da tatilciler akın etmeye başladı. Kar kalınlığı 60 cm olan Uludağ'da sezon açıldı.

Uludağ'da kar kalınlığı 60 santimetre olarak belirlendi
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 60 santimetreye yükseldi.

Uludağ Meteoroloji istasyonu yetkililerinden alınan bilgiye göre, zirvede dün akşam saatlerinde düşen karla birlikte oteller bölgesinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Halen görüş mesafesinin açık ve hava sıcaklığının -8 derece olduğu Uludağ'da bugün akşam saatlerinde hafif şekilde kar yağışı bekleniyor.

Pistlerin beyaza büründüğü Uludağ'da kayak severler de sezonu erken açtı. Tatilciler, sezonun açılmamasına rağmen kayak yapmanın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz yıl 21 Aralık'ta kayak sezonunun açıldığı Uludağ'da bu sene karın erken yağması otelcileri de umutlandırdı.

Öte yandan Bursa şehir merkezindeki etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kent merkezinde dün gece sıcaklık eksi 8 derece olarak ölçüldü. Bugün 8 derece olması beklenen sıcaklığın gece eksi 1 derece olarak gerçekleşeceği tahmin ediliyor.