Ordu'da minibüs şarampole yuvarlandı:2 ölü, 11 yaralı

Ordu'nun Ulubey İlçesi Güvenyurt Köyü ile Koşacık Köyü arasında meydana gelen kazada çift kabinli minibüsün 250 metreden şarampole uçması sonucu çoğun

Ordu'nun Ulubey İlçesi Güvenyurt Köyü ile Koşacık Köyü arasında meydana gelen kazada çift kabinli minibüsün 250 metreden şarampole uçması sonucu çoğunluğu 11 kişi yaralandı, 2 çocuk ise hayatını kaybetti. Kaza anında aracın içinden çevreye dağılan çocuk ve kadın ayakkabıları, battaniye, başörtüsü, ekmek ve çocuk eşyaları dikkat çekti. Çift kabinli minibüse 6 yetişkin ile 7 çocuğun bindirildiği öğrenildi.

Ahmet Turan(36) isimli vatandaş, çift kabinli minibüsüne aldığını 13 akrabası ile Eymür Köyü'nde bulunan akrabalarına misafirlik için yola çıktı. Havanın yağışlı olması nedeni ile Turan direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 250 metre taklalar tarak yuvarlanan pikap fındık dallarına çarparak durabildi. Minibüs içinde bulunan 13 kişiden 2'si hayatını kaybederken, 1'i ağır 11 kişi ise yaralandı. Ekipler uzun süre 14. kişi olabilir düşüncesi ile gece karanlığında fındık bahçelerinde yaralı aradı.

Kaza sonucu 7 yaşındaki Nesime Turan ve 13 yaşındaki Büşra Turan hayatını kaybetti. Şoför Ahmet Turan(36), Nezihe Turan(34), İbrahim Karakaya(30), Sebanur Karakaya(26), Melike Karakaya(2), Haluk Karakaya(6), Şeker Turan(23), Mustafa Turan(34), Damla Turan(2), Gülizar Turan(8), Sude Turan(7) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan Melike Karakaya'nın durumu ciddiyetini koruduğunu öğrenildi.