Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta açılış maçında Eskişehirspor Beşiktaş maçı bu akşam LİG TV'de yayınlanacak. Eskişehirspor Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Eskişehirspor Beşiktaş maçı kadroları. Eskişehirspor Beşiktaş maçı ayrıntıları. İşte Eskişehirspor Beşiktaş maçı...

Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?
Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.

Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kazanarak zirve yarışından kopmayan siyah-beyazlı ekip, Eskişehirspor maçından da 3 puanla ayrılırsa, bu sezon ilk kez Süper Lig'de 3 maç üst üste galip gelecek. Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem  Bünyamin Gezer yönetecek.


Beşiktaş'ta, izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek'in yanı sıra, sakatlıkları süren Bobo, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Onur Bayramoğlu bugünkü maçta da forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Roberto Hilbert ve Ersan Adem Gülüm, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ilk yarının son haftasındaki Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta sonunda 27 puanlı Beşiktaş 5. sırada bulunurken, son 4 maçını yitirmeyen 16 puanlı Eskişehirspor ise 13. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ:
Cenk Gönen
Hilbert
İbrahim Toraman
Ersan Gülüm
İbrahim Üzülmez
Mehmet Aurelio
Fabian Ernst
Necip Uysal
Holosko
Guti
Ali Kuçik

ESKİŞEHİRSPOR:

Ivesa
Sezgin
Nadareviç
Burhan
Oliveira
Burhan
Bülent
Ertuğrul
Erkan
Serdar
Sezer
Okwunwanne

STAT: Atatürk Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV 

BEŞİKTAŞ, ESKİŞEHİR'E KAYBETMİYOR


Beşiktaş ile Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün yapacakları maçta, lig tarihinde 49. kez karşılaşacak. İki takım ligde daha önce 48 maç yaptı. Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 23-12, gol sayısında da 60-38 üstünlük kurarken, iki ekip arasındaki 13 maç da berabere sonuçlandı. Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Eskişehir'de 1-0, İstanbul'da ise 3-2'lik skorlarla kazandı.

ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde daha önce Eskişehir'de 24 kez karşılaştı. Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçlarda konuk Beşiktaş 10, ev sahibi Eskişehirspor 8 galibiyet alırken, 6 maçta da taraflar eşitliği bozamadı. Eskişehir'deki maçlarda gol sayısında ise Beşiktaş'ın 28-20 üstünlüğü bulunuyor. Öte yandan Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında son 19 lig maçını da yitirmedi. İki takım arasında 3 Ocak 1981 tarihinde, İnönü Stadı'nda yapılan maçı 1-0 kazanan Eskişehirspor, rakibiyle daha sonra oynadığı 19 müsabakadan da galibiyet alamadı. İki takım arasındaki son 19 lig maçından 16'sını Beşiktaş kazanırken, 3'ü berabere bitti. Bu arada Beşiktaş, rekabetteki son 11 lig maçını da kazanmayı bildi.