AK Parti Denizli'de üye sayısını 65 bine çıkaracak

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, 45 bin olan üye sayılarını, genel seçime kadar 65 bine çıkarmak için kayıtlara hızla devam ettiklerini söyledi

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, 45 bin olan üye sayılarını, genel seçime kadar 65 bine çıkarmak için kayıtlara hızla devam ettiklerini söyledi. Genel seçim hazırlıklarına değinen Uçar, il genelindeki 2 bin 300 sandıkta oy kullanacak 650 bin seçmenin, 20 bin sandık kurulu üyesi tarafından ziyaret edileceğini ve destek isteneceğini belirtti.

İş yoğunlukları sebebiyle görevlerinden istifa eden Buldan ve Babadağ ilçe başkanları yerine yeni atamalar yapıldığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Uçar, 18 ilçe merkeziyle il merkezi binasında üye kayıtlarının yoğun olarak devam ettiğini açıkladı. Bilal Uçar, "Hedefimiz, 2011 genel seçime, il genelindeki seçmen sayısının yüzde 10'luk bölümünü partimize üye yaparak girmektir. Denizli'de oy kullanacak 650 bin seçmen bulunuyor. Kadın ve gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız yoğun olarak üye kaydı yapmayı sürdürüyor. Ülkemizin ve Denizlimiz'in yakaladığı olumlu havanın sürmesi için sandıktan yine tek başına çıkmak istiyoruz. Halkımızın destekleri ve oylarıyla genel seçimden de açık ara farkla tek başımıza çıkacağız. Ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma ve daha birçok alana kadar yakaladığımız hızlı yükselişi devam ettireceğiz." dedi.

Anayasa değişikliği referandumundan sonra işlerinin yoğunluğu sebebiyle istifa eden eski AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan'ın yerine Mehmet Mustak'ın, eski Babadağ İlçe Başkanı Sait Çınar'ın yerine Salim Demirezen'in atandığını kaydeden Bilal Uçar, "Geçen hafta sonu iki ilçemize atanan başkanlarımıza, genel merkezimizde Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem tarafından yetki belgeleri verildi. Bölge Koordinatörü Tokat Milletvekili Zeyit Aslan ve İl Koordinatörü Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan da bizi yalnız bırakmadı. Yetki belgelerini alarak ilçelerine dönen başkanlarımız, yönetim kurullarını oluşturarak çalışmalarına başlayacak. Olağan kongreye kadar iki ilçemizde atamayla görev başına gelen başkanlarımız olacak. Tüm ilçelerimiz, ilçe teşkilatlarımız ve beldelerimiz, genel seçim çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar hep halkımızın arasında, yanındaydık, bundan sonra da birlikte olmaya devam edeceğiz. Halkımızı seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık." şeklinde konuştu.