Turgul'un Şener Şenli, Cem Yılmazlı dönüşü

Yavuz Turgul'un yönettiği "Av Mevsimi", 3 Aralık'ta Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Belçika ve İngiltere'de aynı anda vizyona girecek.

Yavuz Turgul'un yönettiği "Av Mevsimi", 3 Aralık'ta Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Belçika ve İngiltere'de aynı anda vizyona girecek. Başrollerini Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık'ın paylaştığı filmin basın gösterimi, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Levent Cinebonus Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi.

Ukra İnşaat'ın katkılarıyla Fida Film ve Profilm'in yapımcılığında çekilen ve yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı filmde, görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak, sanat yönetmenliğini Sırma Bradley, kostüm tasarımcılığını Gülümser Gürtunca, müziklerini ise Tamer Çıray üstlendi.

Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran, Nergis Çorakçı, Mahir İpek, Emine Umar ve Bartu Küçükçağlayan'ın da rol aldığı filmde, Şener Şen "Avcı" lakabıyla tanınan "Ferman" adlı bir polisi, Cem Yılmaz teşkilata yeni alınan "Deli" lakaplı polis "İdris"i, Okan Yalabık "Hasan" adlı çömez bir polisi, Çetin Tekindor "Battal Çolakzade" adlı zengin ve nüfuzlu bir iş adamını, Melisa Sözen "İdris"in boşandığı eşi "Asiye"yi canlandırıyor.

Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın "Avcı" olarak bildiği "Ferman" ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren "Deli" lakaplı İdris, cinayet masasında görevli olan ve baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin" Hasan" ise bu ikiliye yeni katılmış bir çömezdir.

Öldürülen genç bir kız, onları uyuşturucu taciri "Asit", Türkiye'nin en zengin adamlarından "Battal Çolakzade", kızın ağabeyleri "Abbas" ve "Vakkas" ile birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.

Üç polisin çözmeye çalıştıkları cinayet, hayatlarını değiştirecektir.