Esenyurt'ta göz sağlığı taraması

Kadıoğlu: Göz sağlığı her şeyden daha önemli! Göz sağlığının insan hayatında çok önemli olduğuna dikkat çeken Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçe genelinde “Göz Sağlığı” taraması kampanyası başlattı.

Esenyurt'ta göz sağlığı taraması
Büyük atılımların gerçekleştirildiği Esenyurt’ta sağlığa öncelik veren Başkan Kadıoğlu, yaptırdığı devasa Devlet Hastanesi ve 15 sağlık ocağı ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz sağlık hizmet yolunu da açtı. Öte yandan göreve geldiği günden bu yana başlattığı “Sağlıklı Yaşam” projesi çerçevesinde bir çok sağlık taramasına imza atan Başkan Kadıoğlu, dün de “Göz Sağlığı” taraması kampanyasına start verdi. Tüm Esenyurt halkının ücretsiz olarak göz taramasının yapılacağı sağlık kontrolü Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Karatay ve Belediye Doktoru Okay Öztürk gözetiminde, Asya Göz Lazer Merkezi ekiplerince yürütülüyor. Tüm kamu çalışanlarını da kapsayan ve dün start alan, “Göz Sağlığı” taraması altı bölgeden oluşurken, 10 Aralık 2010 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

İlk kontrol belediye personeline


Esenyurt’ta göz sağlığı taraması dün belediye yemekhane salonunda gerçekleştirilirken, ilk kontrol belediye personelinden başlatıldı. İki gün devam edecek olan belediye personeli göz sağlığı taramasının ikinci ayağı ise, 06 Aralık saat 10.00 ile 15.00 arasında Saadetdere, Namık Kemal, İncirtepe, İnönü ve Yenikent mahalle halkına, Belediye ek hizmet binası Temizlik İşleri Müdürlüğü (Jandarma eski binası) binasında göz taraması hizmeti verilecek.

08 Aralık 2010 tarihinde Sanayi mahallesi, Ardıçlı, Örnek, Esenkent mahalle halkı ise, Hisar Çatal Kaşık Fabrika arkası Gazi Osmanpaşa Parkı içerisinde Belediye Sosyal Tesis Binasında göz taramalarını yaptırabilecekler.

09 Aralık 2010 tarihinde Cumhuriyet, Güzelyurt, Mehterçeşme, Yeşilkent mahalle halkı, Şehitler Parkı Kafeterya binasında göz taraması hizmetinden yararlanabilecekler.
10 Aralık 2010 tarihinde Atatürk, İstiklal, Akçaburgaz mahalle halkına ise, Kıraç’ta bulunan Belediye Ek Hizmet Binasında göz sağlığı tarama hizmeti verileceği açıklandı.