Yakalanmamak İçin Saçlarını Uzattı Sevgilisinin Evinde Yakayı Ele Verdi

Adana'da genel ev patroniçesini öldürmekten ve 16 ayrı suçtan müebbet hapis cezasına çarptırılan bir kişi, yakalanmamak için saçlarını uzattı ancak sevgilisinin evine gelince yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1997 yılında genelev patroniçesi Hatice Karakız'ı öldürmek, suç işlemek için organize suç örgütü kurmak, yönetmek, ruhsatsız silah bulundurmak, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapmak gibi 17 ayrı suçtan 2007 yılında müebbet hapis cezasına çaptırılan ancak kaçan Çuğaş çetesi lideri Mustafa D. (43), üzerinde Emin Ünal (46) sahte sürücü belgesi ile yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), Mustafa D.'nin Adana'da dün akşam Çınarlı Mahallesi'ndeki sevgilisinin evine geldiğini öğrendi. Bunun üzerine eve özel hareket polisi ile birlikte yapılan operasyonda Mustafa D., sevgilisinin kucağında yakalanarak emniyete getirildi. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Sevk sırasında saçlarını uzattığı gözlenen Mustafa D., suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Suçsuz yere alındım. Geç gelen adalet, idamdan sonra gelen adalet tebessüm gibidir. Suçsuz, günahsız yere aranıyorum. Bir kadın öldürmedim öldürtmedim de geçmişteki bir olay. Sahte kimlikle dolaşıyorum. Kendimi saklamak için dolaşıyorum. Suçsuz adam ne yapar? Saçlarımı yakalanmamak için uzattım. Suçsuz olduğum için polisten kaçıyordum" dedi.
Zanlı daha sonra polis aracıyla adliyeye sevk edildi.