Kesob İle Kasaplar Odası'ndan Büyükkılıç'a Ziyaret

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan ile Kasaplar Odası Başkanı Adnan Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Kesob İle Kasaplar Odası'ndan Büyükkılıç'a Ziyaret
KESOB Başkanı Mustafa Alan ile Kasaplar Odası Başkanı Adnan Aydın, Kurban Bayramı dolayısı ile yapılan çalışmalar ile kurbanlık satış alanlarında çevre ve halk sağlığına verdiklerini önemden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.
Melikgazi Belediye olarak ilçe sınırları içerisinde 4 ayrı yerde toplu kurbanlık satış alanı oluşturduklarını ve 14 ayrı merkezde de kurbanlık kesimi için yer hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç " Melikgazi Belediyesi olarak şehir merkezinde 4 ayrı yerde kurbanlık satış alanı oluşturduk. Bu alanlara çöp konteynırları yerleştirdik, günlük olarak ilaçlama yapıyoruz. Belediyemizde görevli 2 veteriner hekimimiz bu alanlarda görevlendirildi. Belediyemize ait semt Pazar yerleri dâhil 14 ayrı yerde ise kurban kesim yeri oluşturduk. Bu alalarda gerekli tüm sağlık tedbirleri alınmıştır " dedi.
9 günlük bir bayram tatili süresince hemşerilerin rahat ve huzur içerisinde bir bayram yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve belediye olarak zorunlu hizmetlerin tatil süresince yerine getirileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kurban satış alanlarında ilgili kurum ve kuruluşlar ile birlikte koordineli bir çalışma yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.