Kadirli Milli Eğitim Müdürü Canpolat: Eğitime destek verenlere minnettarız

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canpolat, Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı ziyaret ederek, okullara yaptığı bahçe düzenlemelerinden

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canpolat, Belediye Başkanı Ömer Tarhan'ı ziyaret ederek, okullara yaptığı bahçe düzenlemelerinden dolayı teşekkür etti.

Okullara, bank ve öğrenciler için dolmuş durağı yapımından dolayı teşekkür eden Canpolat, "Eğitime destek verenlere minnettarız. Kadirli'nin eğitim çıtası gerçekten birçok ilden daha yüksek. Belediye başkanı da bu ilçeyi gerek belediyecilik çalışmaları gerekse sosyal hizmetler ve en önemlisi eğitim konusunda destekleyerek eğitime verdiği desteği sürdüren bir başkan. Bu anlamda kendisine, okullarımıza yapmış olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tarhan ise "Eğitim bizim için çok önemli bir konu. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim kurumlarımızı destekliyoruz. Okullarımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmeye gayret ediyoruz. Çünkü yarının yöneticileri, iş adamları ve siyasetçileri bu okullarımızdan çıkan çocuklarımızdan olacak. Bu anlamda Kadirli'deki okullarımız neden bir özel okulun imkânlarına sahip olmasın düşüncesinden hareketle belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanarak yüksek olan eğitim çıtamızı daha yükseltme çabası içerisinde hareket ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de eğitim kurumlarına desteğimiz sürecektir." diye konuştu.