Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç geyikleri

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu. Beşiktaş Kasımpaşa maçı özeti için doğru yerdesiniz.

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç geyikleri
Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu. Beşiktaş Kasımpaşa maçı özeti için doğru yerdesiniz.Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında da galip gelememesi internette geyiklerle dile geldi. İşte Beşiktaş-Kasımpaşa maçının geyik yorumları:

-Aurelio'nun Beşiktaş’ı 10 kişi oynattığı onlarca maçtan biri.

-İzleyemeyenler için maçtan bir anekdot: Yılmaz hoca futbolcularına bağırıyor sürekli: 4-3-3 diye. Ama yoğun tezahürat sebebiyle duyulmuyor sesi. Sonra seyircilere dönüyor ve "Yav duymuyorlar" gibisinden sitem ediyor. Tribünden birileri de "hocam istersen biz bağıralım ehehue" diyor. Beşiktaşlılar Yılmaz hocanın ağzından Kasımpaşa’ya direktif verirse şaşırmayın.

-Ersan Gülüm'ün mis gibi koktuğu maç. Takıma kim kazandırdıysa helal olsun. Artık bu saatten sonra Demirören de kaçırmasın elinden bu oyuncuyu.

-Nihat, Holosko, İsmail ve Erhan’dan oluşan kanat oyuncularına sahip bir takımdan, ne beklenebilirin cevabinin oynandığı maç.

-Nihat ve Holosko'nun sahada sadece yer kapladıkları mücadele. Bütün toplarda ezilmez ki arkadaşım yeter ya.

-Nihat’ın hem hiç bir şey yapmadığı, hem de top ayağındayken arkadaşlarına gitmesi gereken yeri gösterdiği maç. ilk önce kendine bak derler adama. Yüzsüzlüğün bu kadarına pes.

-Beşiktaş’ın en kabız yerlerinden biri de tek bir atakta topu ileri süremeyen stoperleri, Ersan hadi genç de toraman al sur su topu bir yahu.

-Iverson: kim bu?
- ersen martin
Iverson: Aston martin ? good good

-Guti'nin yürüyecek hali yok, boş kaleye topu yuvarlayamıyor ve son dakikadaki penaltıyı Guti kullanıyor.

-Beşiktaş’ın taraftarına yaptığı Çin işkencesinin yeni halkalarından birisi daha...

-Bülent Yıldırım'ın penaltı noktasını kazdığı maç. Yok, pardon Beşiktaş'ın kuyusunu kazdığı maç. Eyşan Eyşan diye bağıran taraftar grubu var bir de statta. Her şey karıştı sanki. Gibi.

-Beşiktaşlı olmayanların kına yaktıkları maç.

-Tüm suçun hakemde olduğu bir diğer Beşiktaş maçıdır. Beşiktaş Kasımpaşa’yı ezdi, mükemmel bir futbol oynadı ama yine hakem yine hakem. Sonra Türk futbolu neden hele hölö. Maçı hak etmedik demek bu kadar mı zor.


-Beşiktaş maçın ikinci yarısında gereksiz fauller yaptı doğru, ama sebebini "adaletin olmadığı yerde adaleti sağlama güdüsünde” aramak gerek. Kasımpaşalı futbolcular (bilhassa barış, keller ve tjikuzu) hakikaten Kasımpaşalı modunda oynadılar. Barış iki kez filan kırmızı kart görmeliydi, tek sarıyla kurtardı.

-Maçın tek önemli olayı Guti'nin penaltıyı kaçırıp bizleri kanser ederek, gerçek bir Beşiktaşlı olduğunu kanıtlamasıdır.

-Yıksınlar ağabey İnönü’yü, eminim artık cin var. yok başka açıklama kalmadı, kapılarına tuz dökün, bi' okutun üfletin bir şey yapın Allah aşkına.. Yine de Guti Hernandez!

-Sezon başında başkaları gibi rahat rahat maç izleyeceğimiz hayaline kapıldık bir ara. Değil q7, guti, isterse Messi C. Ronaldo gelsin Beşiktaş Beşiktaş’tır. Kanser kanserdir. Aşk da aşktır. Yine de seviyoruz.

-Porto ile oynadıktan sonra Kasımpaşa ile karşılaşmak, jetlag etkisi yaratmış muhtemelen. Takımın yürüyecek hali yoktu.

-Yılmaz vural soyunma odasında futbolcularını pataklıyordur heralde kaybedilen 2 puandan dolayı.

-Trabzon 'dan 7 yiyen kasımpaşa 'yı tanıyamadığım maçtır.


MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada İsmail Köybaşı'nın ortasında iyi yükselen Bobo, kafasıyla topu kaleye yönlendiremeyince meşin yuvarlak taç çizgisine doğru açıldı.

18. dakikada Dimitrov, sol çizgiden getirdiği topu bekletmeden ceza alanı içine koşu yapan Yekta'ya aktardı; Yekta, penaltı noktasında topla buluşmak üzeriyken Ersan, son anda yere yatarak meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

32. dakikada Beşiktaş ceza alanı önünde topla buluşan Yekta'nın ayağından açılan topa Şahin, sert vurdu; kaleci Rüşte meşin yuvarlağı güçlükle uzaklaştırdı.

44. dakikada Guti'nin kullandığı serbest vuruşta ceza alanına gelen topu İbrahim Toraman, kafayla arka direğe aşırdı. Topla buluşan Ersan, kafa vuruşunu yaptı; ancak cılız giden topu kaleci Tolga kontrol etmeyi başardı.

Kalan dakikada da gol olmayınca ilk yarı golsüz berabere tamamlandı.

(CİHAN)

BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Fiyapı İnönü Stadı'nda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 2 puan yitirirken, 11. hafta sonunda lider Trabzonspor'un tam 9 puan gerisinde kaldı.

Haftanın son maçına, galip gelip zirve yarışını sürdürmek amacıyla çıkan siyah-beyazlılar, sahadan beraberlikle ayrılıp, ligdeki puan kaybını 16'ya çıkardı.

Ligde 17 puana ulaşan siyah-beyazlılar, 11. haftayı 26 puanlı lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde 8. sırada tamamladı.

-GUTİ PENALTI KAÇIRDI-

Karşılaşmanın son dakikalarında galibiyet golünü bulmak için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen siyah-beyazlılar, 90 artı 4. dakikada penaltı kazandı.

Topun başına gelen İspanyol futbolcu Guti'nin penaltı atışını kaleci Tolga kurtarırken, siyah-beyazlılar kaçan bu penaltıyla galibiyetten oldu.

Bu arada siyah-beyazlıların 90 artı 2. dakikada Quaresma ile bulduğu bir gol de hakem Bülent Yıldırım tarafından iptal edildi.

Siyah-beyazlılar, bu pozisyon için hakeme itirazda bulunurken, golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği öğrenildi.