Başkan Çakır: Amaç, gelecek nesillere iyi bir Malatya bırakmak

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha modern bir kent oluşturmak için çaba harcadıklarını belirterek "Gelecek nesillere daha güzel bir Malatya bı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha modern bir kent oluşturmak için çaba harcadıklarını belirterek "Gelecek nesillere daha güzel bir Malatya bırakmak için çalışıyoruz." dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Şubesi (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin düzenlediği 'Dost Meclisi' etkinliğinin konuğu olan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye olarak yaptıkları çalışma ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Göreve geldikten sonra Malatya'nın gelecekte daha modern ve çağdaş bir şehir olabilmesi için planlı çalışmalar yürüttüklerini anlatan Ahmet Çakır, istişare ederek, konusunda uzman bilirkişilerle çalıştıklarını, amaçlarının gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Malatya bırakmak olduğunu söyledi.

MÜSİAD üyeleri yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.