ASGİAD, Kalkınma Ajansı'nın desteklemelerini tanıtacak

Adıyaman Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği(ASGİAD), işadamlarına İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın vermiş olduğu hibeleri vereceği konferansla tanıtacak

Adıyaman Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği(ASGİAD), işadamlarına İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın vermiş olduğu hibeleri vereceği konferansla tanıtacak.

Konferansa ilişkin açıklamada bulunan ASGİAD Başkanı Mehmet Fatih Bilgiç, "Çarşamba günü 19.30'da Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın vermiş olduğu hibeler ile ilgili konferans vereceğiz. Konferansa İpekyolu Kalkınma Ajansı Proje ekibi hibeler hakkında detaylı sunum yapacak. Ben işadamlarımızın bu konferanstan maksimum bir şekilde faydalanacağını kanaatindeyim." dedi.

İşadamlarının devletin vermiş olduğu bütün desteklerden haberdar olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Başkan Bilgiç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu desteklemelerden işadamlarımızın faydalanması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Tabii ki çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Bizim buralarda en büyük sıkıntımız mevduatı bilmemek oluyor. Biz bunun için böyle bir konferansı vermeye karar verdik. ASGİAD olarak işadamlarımıza kapımızın ve desteğimizin her zaman süreceğini belirtmek istiyorum. Buradan bütün işadamlarımızı konferansa davet ediyorum."