Adana Türkchopper 1.yılını Kutladı

Türkiye'nin en organize motosiklet kulüplerinden biri olan Türkchopper Motosiklet Kulübü Adana Teşkilatı 1.kuruluş yıldönümünü Latifin Yerinde görkemli bir törenle kutladı.

Adana Türkchopper 1.yılını Kutladı
Türkchopper Motosiklet Kulübü Adana Şube Başkanı Ahmet Ercular, kısa zamanda büyüdüklerini ve her geçen gün saygınlıklarını artırarak "Birlikteliğimiz Gücümüzdür" felsefesiyle faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.
Üretim tiplerine göre isimleri Cruiser, Custom, Chopper motosikletler olarak adlandırılan, fakat genel olarak Chopper adıyla yerleşmiş, motosikletlere gönül veren ve birlikte sürüş yapmak isteyen arkadaşlardan oluşmuş saygın bir motosiklet grubu olduğunu ifade eden Ercular, "Halkımızın motosiklet kullanıcılarına karşı besledikleri kötü imajı silmek ve halkla bütünleşmek için her hafta Çarşamba günü saat 19.30 da Atatürk Parkında insanlarımızla iç içe toplanıyoruz ve motosiklet kültürünü, emniyetli sürüş kurallarını, kasksız motosiklet kullanılmayacağını, halkımızı bilinçlendirmek adına her fırsatta anlatıyoruz" dedi.
Önümüzdeki yıllarda da değişik projelerinin olduğunu anlatan Ercular, üyelerinin hepsinin saygın ve kariyer sahibi olduklarını, aralarında yönetici, avukat, mühendis, işadamı, memur, serbest meslek sahibi insanları barındırdığını ve kapılarının herkese açık olduğunu dile getirdi. Türkiye genelinde yaklaşık 260 yelekli olmak üzere bin 200 üyeye sahip Türkchopper Motosiklet Kulübünün, bulunduğu illerde faaliyet gösterdiğini kaydeden Ercular, "Kulübümüz, sivil toplum örgütleri, emniyet teşkilatı ve halkla bir bütün olmayı hedefleyen örnek sürücülerden kurulmuş bir topluluk olma yolundadır" şeklinde konuştu.
1.kuruluş yıldönümü gecesine eşleriyle birlikte katılan kulüp üyeleri aralarında yaptıkları yarışmalarla da unutulmaz bir gece yaşadılar.