Gesi Bağları filmindeki idam sahnesi şehir meydanında çekildi

Kayseri'de çekimlerine başlanan Gesi Bağları sinema filminin senaryosunda yer alan idam sahnesinin çekimleri şehir meydanında yapıldı. Senaryo gereği,

Kayseri'de çekimlerine başlanan Gesi Bağları sinema filminin senaryosunda yer alan idam sahnesinin çekimleri şehir meydanında yapıldı. Senaryo gereği, şehir meydanına kurulan darağacında, vatansever kişiler, vatan hainliği yapan bir kişiyi idam etti.

Çekimleri devam eden Gesi Bağları sinema filminin başrol oyuncusu Metin Yücel'in, filmin en önemli sahnelerinden olan oyuncu Şekip Taşpınar'ı darağacına asma bölümü çekildi. Kayseri şehir meydanına kurulan darağacındaki asma sahnesine vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Gesi Bağları filminin oyuncularından olan Levent İnanır, filmin senaryosunun tamamı anlatamayacağını ama idam bölümünde vatan haini olan, dış güçlerle işbirliği yapan kişinin asıldığını söyledi.

Gesi Bağları'nın tarihi bir film değil günümüzdeki olayların gelişmelerini konu aldığını anlatan İnanır, "Ülkemiz dış güçler tarafından kuşatma altına alınmış. Böyle bir dönemde Kayseri'deki vatansever, sağduyulu insanlar ülkesine sahip çıkma adına bu dış güçlerle mücadele eder. Bu mücadelede vatan hainlerine karşı mücadelelerini sürdürür. Filmin senaryosunda olduğu gibi vatan haini olan kişi idam edilir. Daha detaylı bilgi vermem de doğru olmaz." dedi.