Gençlik Değişimleri Projesi Yabancı Düşmanlığını Biterecek
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Bulgaristan, İtalya, İrlanda ve Romanya'dan öğrencilerin katıldığı Gençlik Değişimleri Projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, projede başka ülkelerdeki öğrencilerle kaynaşma sağlanacağını, çevreyi korumak için projeler yürütüleceğini belirterek, "Bu projede asıl amaç, yabancı düşmanlığını bitirmektir" dedi.
AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından finanse edilen projeye katılan öğrenci gruplarının liderleri de yaptıkları konuşmalarda, Türkiye'deki misafirperverliğin dikkat çektiğini bildirdi.
Toplantının sonunda, projeye destek veren firmalara İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata tarafından plaket verildi.
