Ak Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı Çavdarhisar'da Yapıldı

AK Parti Kütahya İl Teşkilatının aylık olağan İl Danışma Toplantısı Çavdarhisar'da yapıldı.

Ak Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı Çavdarhisar'da Yapıldı
Anemon Otel Konferans Salonundaki toplantıya Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Hüseyin Tuğcu, Soner Aksoy, İl Teşkilatı, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı ve üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilatları katıldı.
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal marşından sonra Çavdarhisar İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız bir selamlama konuşması yaparak teşkilatı ilçelerinde ağırlamaktan memnun olduklarını ifade etti.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, son 8 yılda 6 kez millete gittiklerini anımsatarak, "4 genel seçim ve 2 referandum da milletimiz AK Parti'ye güç verdi, destek verdi. Elbette ki genel seçimlerde ki başarımız partimizin kurumsal kimliği ve iktidarımızın kalıcılığı açısından çok önemliydi. Fakat 2007 ve 2010 referandumun sonuçlarının ülkemizin önündeki 50 hatta 100 yılını etkileyecek kalıcı sonuçlar oluşturacağı için daha da önemli olduğunu düşünüyoruz. Cumhuriyetimizin demokratik yapısının giderek güçleneceği kuşkusuzdur. Düşünün muhtemelen önümüzdeki 2012 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini halkımız gerçekleştirecek. Bunun 10 yıl önce samimi olarak ifade edersek bizlerin dahi hayal edemediği bir gelişim olduğunu düşünüyorum. Son halkoylamasıyla yakaladığımız standartlar ise Cumhuriyetimizin hukuksal alanda ulaştığı katılımcılık boyutuyla çok önemlidir. Bir avuç üstün hukukundan hukukun üstünlüğüne geçişin başlangıcıdır" dedi.
Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ise, Türkiye'nin 2023 hedefine yönelik önemli bilgiler verdi.
Saraçoğlu'nun konuşmasından sonra İl Teşkilatı tarafından 12 Eylül Referandumunda en yüksek başarıyı gösteren 3 ilçe teşkilatına (Aslanapa, Emet, Tavşanlı) bir dizüstü bilgisayar, İl SKM Başkanı Musa Yılmaz ve SKM Bilgi İşlem Sorumlusu Aynur Koçuk Mercan'a da bir cep telefonu hediye edildi.
Ödül töreninden sonra İlçe Belediye Başkanı Halil Başer, göreve geldikten sonra yaptığı hizmetler ve hedefteki projeleri hakkında bilgi verdi.
Sonrasında İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, İl Özel İdaresi aracılığıyla yaptıkları yatırım ve hizmetleri ve önümüzdeki dönemdeki hedeflerini içeren bir sunum yaptı.