Galatasaray Trabzonspor maçı bu akşam 19:00'da

Trabzonspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı Trabzon'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili tüm özetleri canlı anlatımı ve son gelişmeler burada.Trabzonspor Galatasaray maçı canlı olarak Lig Tv'den yayınlanıyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı bu akşam 19:00'da
Trabzonspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı Trabzon'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili tüm özetleri canlı anlatımı ve son gelişmeler burada.Trabzonspor Galatasaray maçı canlı olarak Lig Tv'den yayınlanıyor.Trabzonspor Galatasaray maçı 7 Kasım Pazar akşamı oynanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı tüm detayları ve maç öncesi son gelişmeler burada bulabilirsiniz. Trabzonspor ile Galatasaray bugün saat 19.00’da Avni Aker Stadı’nda kapışacak.

Bordo-Mavililer, liderlik koltuğuna oturmak; Cim-Bom da zirveyle puan farkını indirmek için kazanmak istiyor. Galatasaray Hagi ile yakaladığı pozitif havaya, Karadeniz ekibi de Güneş’le 3 büyüklere kurduğu üstünlüğe ve oynadığı futbola güveniyor

Galatasaray Trabzonspor maçı bu akşam 19:00'da  TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Trabzonspor maçı bu akşam 19:00'da 
TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI LİG TV CANLI İZLE

Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren haftanın en önemli kapışması bugün Avni Aker’de yaşanacak. Evsahibi Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını kullanıp 3 puanla zirveye çıkmak istiyor. Konuk Galatasaray ise yeni hocası Hagi ile yenilmezliğini sürdürmek ve üst sıralarla ile arasındaki farkı kapatmak için mücadele edecek.

FENER’İ, BEŞİKTAŞ’I DEVİRDİLER

Bu sezon evinde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı deviren Karadeniz ekibi, G.Saray’ı da eli boş gönderip hem 3 büyüklere üstünlüğünü kabul ettirmek hem de galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyor. Cim-Bom ise Rumen teknik patronuyla yakaladığı pozitif havayı iyi kullanıp Kadıköy’de olduğu gibi Avni Aker’den da başı dik ayrılmak hedefinde.

13 YILDA 2 KEZ TRABZON’A YENİLDİ

Geçen sezon evinde G.Saray’ı yenip 3 büyüklere karşı 680 günlük galibiyet hasretini dindiren Bordo-Mavililer, Şenol Güneş’le 2010’da devlere kaybetmeme geleneğini de sürdürüp rakibine darbe vurmak istiyor. Cim-Bom ise Trabzon’a karşı ligdeki deplasman başarısını sürdürmek hedefinde. G.Saray 13 sezondur Avni Aker’de sadece 2 kez rakibine yenildi.

Kız gibi oynamayın!

Trabzonspor maçı hazırlıklarını dün tesislerinde yaptığı son takti idmala tamamlayan Galatasaray’da Gheorghe Hagi rüzgari esti. Futbolcularında ayağa çok top yapıp rakibin direncini kırmasını isteyen Rumen teknik adam, taktik çift kaleyi sık sık kesip ikazlarda bulundu. Hagi’nin “Herkes koşacak, toplu hücum, toplu savunma yapacağız. Herkes topa karşı sert olacak. Kız gibi oynamayacaksınız. Futbol kuralları içinde sert ve agresif olacağız. Hem rakibi sindireceğiz, hem top yapmasını engelleyeceğiz” dediği bildirildi. Hagi idman sonrasındaki konuşmasında da “Öncelikle gol yemeyeceğiz. Bize puandan çok moral lazım. Yenemiyorsak, yenilmeyeceğiz” diyerek beraberlik razı olduğunu işaret etti.

İstatistiklerde Galatasaray önde

Süper Lig’de bugün 108. kez karşılaşacak olan iki devin bugüne kadar ki kapışmasında Galatasaray üstün. Lig, kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası, TSYD Kupası ve özel 107 maçın 49’unu Cim-Bom, 34’ünü Trabzon kazandı. 24 maç da berabere bitti. Aslan 140, Bordo-Mavililer 117 gol attı. Sadece ligde yapılan 72 maçın 32’sini G.Saray, 22’sini de Karadeniz ekibi galip tamamladı.

Trabzon’dan Aslan’a Fatma nine jesti

Artvinli 105 yaşındaki Galatasaray taraftarı Fatma Çolak, Trabzonspor-Galatasaray maçını izleyecek. Şavşat ilçesine bağlı Çukur köyünde yaşayan Fatma nine, Trabzonspor Kulübü’nün kendisini bugün oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçına davet ettiğini belirterek, ‘’Davet edildiğim için çok memnun oldum. Maçı izleyeceğim için çok heyecanlıyım’’ dedi.

Futboldan önce potada kapışacaklar

Süper Lig’de bugün 19.00’da Trabzonspor ile G.Saray arasındaki oynanacak dev maç öncesi iki kulübün basketbol takımları da 13.00’te Trabzon’da kapışacak. Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükselen Trabzonspor Medical Park, 19 Mayıs Salonu’nda G.Saray Cafe Crown’u ağırlayacak. Ligdeki 3 maç sonunda Bordo-Mavililer’in 1, Cim-Bom’un da 2 galibiyeti bulunuyor.

TRABZONSPOR - GALATASARAY

STAT: Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV-
MAÇ SAATİNDE HAVA: Sıcaklık (°C): 11, Nem: % 41, Rüzgar: Saatte 7 km

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk İnan, Colman, Engin Baytar, Jaja, Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Servet, Neill, Insua, Elano, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Lorik Cana, Misimovic, Pino
TEKNİK DİREKTÖR: Hagi