Salihli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı

Salihli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay Başkanlığı'nda meclis salonunda gerçekleştirdi.

Salihli Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı
Yoklama ve geçmiş meclis kararlarının dağıtılması ile başlayan Kasım ayı meclisinde ilk olarak Salihli Alaşehir, Sarıgöl belde belediyelerin yer aldığı Katı Atık Bertaraf Birliği meclisine 9 asil, 5 yedek üye seçimi yapıldı. Gizli oyla yapılan seçimde birlik meclisine MHP'den Cevdet Zurnacı, Seçil Can, Şefaat Karabulut ve Mesut Gökalp, CHP'den Hasan Sungur, Altan Serpil, İbrahim Can ve Mesut Ceylan, AK Parti'den ise Muammer Sipahi asil üye olarak seçilirken, yedek üye olarak MHP'den İsmail Ünlü ve İsa Yıldırım, CHP'den Yunus Turgut ve İbrahim Yüksel ile AKP'den Pınar Kaplan seçildi.
Katı Atık Bertaraf Birliği meclisine seçilen üyelere görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Salihli'nin en önemli sorunlarından birisi çöp sorunudur. Ancak bu sorun içinde uzun ince bir yoldayız" dedi.
Toplantıda daha sonra 2011 yılı performans programı oy birliği ile kabul edildi. MHP ve AK Parti bundan sonraki performans programı hazırlanırken meclis üyelerinin de görüşünün alınmasını istedi. 2011 yılı hazırlık bütçesi ise performans programının meclisten Kasım meclis toplantısından geçtiği için Aralık ayı meclis toplantısına ertelendi.