Dto'dan Üyelerine Özel Kredi İmkanı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ) verdiği destek kapsamında, Kuveyt Türk ile özel kredi protokolü imzaladı.

Dto'dan Üyelerine Özel Kredi İmkanı
DTO Kuveyt Türk ile gerçekleştirilen protokol ile odanın kayıtlı üyelerine cazip koşullar altında ürün ve hizmetlerini sunmaya başladı. Bölgedeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ticaret hacimlerinin geliştirilmesini hedefleyen yeni işbirliği ile Kuveyt Türk, KOBİ'lere oran ve komisyonlarda çeşitli avantajların olduğu kredi desteği sunacak. DTO ile Kuveyt Türk arasında gerçekleştirilen protokolün imza töreninde konuşan Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar, Kuveyt Türk'ün 2014 vizyonu çerçevesinde KOBİ'lere kaliteli ve hızlı hizmeti sunma noktasında önemli yatırımlar yaptığını ve bu müşterilerin beklenti ve isteklerinin söz konusu anlaşmanın temelinde yatan unsur olduğunu belirtti.
Daha önce Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen söz konusu anlaşmaların Kuveyt Türk'ün 2010 yılı için ortaya koyduğu stratejik önceliklerin bir parçası olduğunu ifade eden Acar, "Bu anlaşmalar için ülkemizin bir çok yerinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile de görüşmelere devam edilmektedir. Benzer işbirlikleri devam edecek. Amacımız müşterilerimizin rekabetçi bir piyasada ellerini daha da güçlendirmektir" şeklinde konuştu.
İmza töreninde söz alan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise protokolün KOBİ niteliğindeki üyelerin hedeflerini yakalamada, işlerini geliştirmede ve birleştirmede, dünya ticaretine ayak uydurma adına bir fırsat olduğunu söyledi. Özer, "Çeşitli avantajlar sunacak olan bu anlaşma ile üyelerimiz, daha uygun koşullarda kredi kullanabileceklerdir. Sanayici, üretici ve finans sektörünün bir arada olması, ekonomiyi canlı tutacaktır. Dolayısıyla yapılan bu protokolün ekonomimize de önemli bir destek sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar anlaşmaya imza attı.