Ak Parti Kütahya İl Teştilatına 'Üstün Performans' Ödülü

AK Parti Kütahya İl Teşkilatı, halkoylamasındaki üstün performansı sebebiyle partinin genel merkezi tarafından ödüllendirildi.

Ak Parti Kütahya İl Teştilatına 'Üstün Performans' Ödülü
Genel Merkezimizde yapılan törende İl Seçim İşleri Başkanı Celal Koçuk ve İl SKM Başkanı Musa Yılmaz plaketle ödüllendirildi.
İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, "12 Eylül Darbe Anayasasının bazı maddelerinin halkoyuna sunulduğu 12 Eylül 2010 halkoylamasında Kütahyalı hemşehrilerimizin desteğiyle AK Parti teşkilatlarının aldığı sonuç Genel Merkezimiz tarafından büyük bir takdir görmüş başta Başbakanımızın ve tüm Genel Merkez Yönetiminin Kütahya'ya bakışlarına bir kez daha dikkat çekmiştir. Bu sonuçtan dolayı Başbakanımız tüm Kütahyalı hemşehrilerimize minnet ve şükranlarını ifade etmiştir. Genel Merkez kriterlerine göre Kütahya Türkiye 5.ncisi olmuştur.Onun için 2011 seçimleri sonrasında Kütahya için her şeyin daha iyi, olumlu ve beklentileri karşılayan bir dönem olacağı kuşkusuzdur. Bu düşüncelerle halkımızın bize verdiği güç ve demokrasiye bağlılıktaki kararlılıkları dolayısıyla minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.