AESOB Başkanı Sevimçok: Tüm esnaf ve sanatkarın en iyi şekilde ticaretlerini yapmalarını istiyoruz

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya'daki tüm esnaf ve sanatkarların en iyi şekilde ticaretlerini y

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya'daki tüm esnaf ve sanatkarların en iyi şekilde ticaretlerini yapmalarını istediklerini söyledi.

Antalya Güllük Caddesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜLDER) Başkanı Hüseyin Sarı, caddelerinin Işıklar Caddesi gibi modern bir görünüm kazanmasını istediklerini ifade etti.

GÜLDER yönetim kurulu üyeleri, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti. Sorunlarının çözümü için Sevimçok'tan destek isteyen GÜLDER Başkanı Sarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güllük Caddesi'ni Işıklar Caddesi'ne benzetecek bir çalışma yapacağını söyledi.

Sarı, "Büyükşehir Belediyesi'nin, çalışmalara yılbaşında başlayacağını öğrendik. Antalya'nın en önemli caddesi olan Güllük'ün de modern bir havaya bürünmesini, halkımızın hem görsel, hem kaliteli alış veriş yapmasını istiyoruz. Güllük Caddesi'nin birçok sorunu var. Bu sorunları da sizlerin vereceği destekle çözebiliriz." dedi.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise Antalya'daki tüm esnaf ve sanatkarların en iyi şekilde ticaretlerini yapmalarını istediklerini ifade etti. Bu çalışmaların yerel yönetimler ve merkezi hükümet tarafından yapılması gerektiğini belirten Sevimçok, "Biz, esnaf ve sanatkarımızın sözcüsü olmaya, onların sorunlarında yanlarında bulunmaya ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

Güllük Caddesi'nin, Antalya'nın en önemli caddelerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Sevimçok, "Bu caddede bulunan esnafların da vereceği destekle, özellikle yaz aylarında çeşitli etkinlikler düzenleyebiliriz. Halkımızın ve turistlerin ilgisini çekecek gösterilerle caddedeki hareketliliği artırabiliriz. Biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.