Başkan Tahmazoğlu Haftasonu Çalışmaları Gezdi

İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde gezerek incelemelerde bulundu

İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde gezerek incelemelerde bulundu.
Güneykent Mahallesi'ndeki Gazze Parkını, Güneykent Mesire Alanını ve Şahinbey Parkı'nı da ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, parklarda piknik yapan vatandaşlarla, gençlerle ve oyun oynayan çocuklarla sohbet etti. Gazze Parkı ziyaretinde belediye tarafından daha önce akülü tekerlekli sandalye hediye edilen Nermin Acar ile karşılaşan Başkan Tahmazoğlu, Nermin Acar'ın isteği üzerine evinde misafir olarak kahve içti.
Yolları ve park giriş çıkışlarını engellilerin kullanabileceği şekilde dizayn etmesinden dolayı Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür eden Nermin Acar, daha önceleri apartmanlarının önündeki kaldırımların yüksekliğinden dolayı dışarı dahi çıkamadığını belirterek, "Şimdi kaldırımlarımız ve mahallemizdeki parklarımızın giriş çıkışları bizlerin kullanabileceği şekli ile yapıldı. Bizlerde artık rahat bir şekilde dışarı çıkabiliyoruz" dedi.
Daha sonra Güneykent mesire alanı ve Şahinbey Parkı'nı gezen Başkan Tahmazoğlu, park alanında piknik yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden vatandaşlar son zamanlarda güzel hizmetlerin yapıldığını ve bunun devam etmesini istediler.