Tiyatrocu Onur Bayraktar toprağa verildi

Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu.

Tiyatrocu Onur Bayraktar toprağa verildi
Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu.Üsküdar’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden tiyatrocu Onur Bayraktar vasiyeti üzerine Ortaköy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Onur Bayraktar için cenaze namazından önce Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Birçok oyuncu arkadaşı ve yakınlarının katıldığı törene katılanlar göz yaşlarını tutamazken törende hüzünlü anlar yaşandı.Genç oyuncunun karanfillerle donatılan tabutu sahneye konulurken oyuncu arkadaşları yaptıkları konuşmalarda Bayraktar’ı anlattı.

Konuşmalar sırasında salonda oturanlardan sık sık feryatlar yükseldi. Törenin ardından sahnedeki tabutun yanından geçen katılımcılardan bazıları tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Onur Bayraktar’ın ailesi ise sağlık ekiplerinin gözetiminde tutuldu.Tören sonrası Onur Bayraktar’ın naaşı omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı.

Genç oyuncunun vasiyeti üzerine cenaze namazı Ortaköy Camiinde kılındı. Bayraktar’ın ailesi yapılan dua ve cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.Bayraktar’ın naaşı daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

GÜNLÜĞÜNDEKİ MESAJ
Sosyal medya Twitter'da ölüme ilişkin mesajları ortaya çıkan Onur Bayraktar'ın günlüğündeki el yazısından bir not da Akatlar Kültür Merkezi'ndeki törende arkadaşları ve sevenlerini ağlattı: "Boş lakırtı yapmak istemiyorum. Mahremiyet var onu unutma. 'Mahrem'. Böyleyken istediğin aleme girip orada kalabiliyormuşsun gibi geliyor sana. Doğru da bu ama dikkat! Bir süre sonra alemlerde şaşmalar olabilir. Bir kurtulsam şundan akıp gidersin yaşamda. Ama unutma ki akıp gidensin sen sen değilsin yani gidensin. Ya bir tek ediliş ya bir ölüm oldu beni hareketlendiren ya da yeni başlayan hayallenmeler. Terk edenlerde hep kadındı, ölen de yeni başlayan da..." cümlelerini kaleme almış.

Onur, son yolculuğa uğurlandı
Ece Uslu: Cep telefonuyla klip çekebilecek kadar yetenekliydi. Çok üzgünüm."
Nedim Saban: Türk tiyatrosu için büyük kayıp.
Caner Candarlı: Twitter'daki yazıları; yazarlığının eseri. Bir yazarın aklına her şey gelebilir, ama bu onu istediği anlamına gelmez. Yaşam dolu bir insandı.
Atilla Saral: Motor kullanırken içki kullanmaz, her şeyini tam takım giyerdi. Motosiklet sonuçta. Her zaman her şey olabiliyor.