Sezon son derbisini her iki takımda kazanmak istiyor

Galatasaray ile Beşiktaş, 2010 yılının son derbisinde Ali Sami Yen Stadı'nda kozlarını paylaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediğin

Galatasaray ile Beşiktaş, 2010 yılının son derbisinde Ali Sami Yen Stadı'nda kozlarını paylaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediğini bulamayarak ligin 13. haftasında 10. sırada yer alan ev sahibi Galatasaray'da derbi maçı öncesinde kadro dışı bırakılan Misimoviç ile cezalı Serdar Özkan görev yapamıyor. Yine sarı - kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Arda Turan, Mustafa Sarp, ve Serkan Kurtuluş derbinin kadrosunda yer almıyor.

Bu arada Galatasaray'da sakatlıkları geçen futbolculardan Lorik Cana ilk onbirde sahaya çıkarken uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Milan Baros ise 18 kişilik kadroda yer aldı.

Öte yandan sezon başında Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına tranfser olan Mehmet Topal da derbiyi izleyen isimler arasında yer aldı. Mehmet Topal ile Başkan Adnan Polat, bir süre sohbet etti.

BEŞİKTAŞ, ALİ SAMİ YEN'DE PUANA HASRET

Beşiktaş, 6 maçtır puan alamadığı Ali Sami Yen'den bu defa mutlu ayrılmanın planlarını yapıyor. Konuk ekipte sakatlıkları süren Quaresma'nın yanı sıra tedavileri süren Bobo, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Onur Bayramoğlu, Nihat Kahveci ve Ferrari derbi de görev yapamayacak.

Spor Toto Süper Lig'de iki takımında zirve yarışının uzağında yer almasından dolayı derbi buruk bir havada oynanacak. Ali Sami Yen Stadı'ndaki son derbi öncesi oldukça kötü bir sezon geçiren ezeli rakiplerden Galatasaray 17 puanla 10, Beşiktaş ise 21 puanla 6. sırada yer alıyor.