Gtp Lideri Bekleviç: 'Kuş Gribi Neyse Wıkıleaks Odur'

Güçlü Türkiye Partisi (GTP) Genel Başkanı Tuna Bekleviç, Wikileaks'ın açıkladığı belgelerle ilgili, "Kuş gribi neyse Wikileaks odur" dedi.

Yazılı bir açıklama yapan GTP Genel Başkanı Tuna Bekleviç, Wikileaks'ın açıkladığı belgelerin herhangi bir siyasi değerinin olmadığını ve kamuoyunun bilmediği hiç bir detayın belgelerde yer almadığını söyledi. Bekleviç, "Wikileaks dalgası, Türkiye siyaseti için kuş gribi, domuz gribi veya deli dana vakasıdır. Bazı kesimlerin siyasete yön vermek için oynadığı tiyatronun küresel bir perdesidir. Basit bir kamuoyu oluşturma girişimi veya siyaseti kendi çıkarları için yönlendirme çabasıdır. Elbette her
vatandaş arzu ettiği tiyatroyu izleme özgürlüğüne sahiptir. Diğer ülkelerde Wikileaks dalgası nasıl bir geçici hasar bırakır bilemiyorum fakat Türkiye siyaseti Wikileaks tiyatrosuna biraz ağır gelir. Türkiye siyasetinde bu belgelerin etki edeceği kanaatinde değilim. Bugün kuş gribi vakası nasıl hatırlanmıyorsa, Wikileaks'in kaderi de bu olacaktır" ifadelerini kullandı.