Bahçeli, Serik'te spor parkı ve pazar yeri açılışına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Serik Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Spor Parkı ve Pazar Yeri'nin açılış t

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Serik Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Spor Parkı ve Pazar Yeri'nin açılış törenine katıldı.

Devlet Bahçeli'yi MHP Serik İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Serik Belediyesi tarafından tamamlanan Cumhuriyet Spor Parkı ve Pazar Yeri'nin açılış kurdelesini kesen Bahçeli, ardından kürsüye çıkarak partililere seslendi. Yaptığı çalışmalar nedeniyle belediye başkanını kutlayan Bahçeli, hükümete yüklendi.

341 milletvekili ile mecliste temsil edilen AK Parti'nin milletin güzel teveccühüne layık olamadığını savunan Bahçeli, "Çözümsüzlüklerin hâkim olduğu verilen vaatlerin hiç birisinin yerine gelmediği ve ülkenin kaosa, kargaşaya, kamplaşmaya sürüklendiği bir Türkiye ile karşı karşıyayız." dedi.

"8 yıldır olmayacak şeyler oluyor." diyen Bahçeli, "PKK denen lanet güruhla pazarlığa oturuluyor ve İmralı ne zaman gün verirse, o güne kadar ateşkes olacak, o günden sonra savaş olacak. Adam oturduğu yerden PKK'yı yönetiyor. Bir taraftan İmralı ile görüşeceksin barış sürecini ateşkesi, silahlanmayı ve eylemsizlik için anlaşmaya çalışacaksınız, öbür taraftan utanmadan kalkacaksın Güneydoğu Anadolu'da mücadele veren emniyet güçleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)'ne ve onların komutanlarına eziyet üstüne eziyet yapmaya çalışacaksın. Ama bu millet kendi eseri ve gözbebeği olan silahlı kuvvetlerinden vazgeçemez. Siz kimsiniz kiminle restleşiyorsunuz? Silahlı kuvvetlerle restleşmek demek Türk milleti ile restleşmek demektir." diye konuştu.

Açılışın ardından partisinin Serik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Bahçeli, Başkan Cüneyt Güzel'den brifing aldı.