Akabe Büro Mobilya yeni adresinde, yeni konseptiyle hizmete devam ediyor

Türkiye'de son 33 yılda ofis mobilyası pazarında ürün yelpazesi ve kalitesiyle damgasını vuran Akabe Büro Mobilya, kasım ayıyla birlikte Karabağlar il

Türkiye'de son 33 yılda ofis mobilyası pazarında ürün yelpazesi ve kalitesiyle damgasını vuran Akabe Büro Mobilya, kasım ayıyla birlikte Karabağlar ilçesi girişindeki yeni binasına taşındı. Burada daha geniş alanda, daha fazla ürün çeşidiyle ve yenilenen konseptiyle hizmet vermeye devam eden Akabe Büro Mobilya, Ege Bölgesi'nde, kalite ve zarafetten taviz vermeyen ürünleriyle hizmet etmeye devam edecek.

Akabe Büro Mobilya, yeni binasında ürün yelpazesine yeni ve ekonomik ürünler dahil ederek tüketiciye daha fazla seçenek sunuyor. 2010 yılının ikinci yarısıyla birlikte e-satış uygulamasına da ağırlık veren Akabe Büro Mobilya, bu sayede Türkiye ve dünya genelindeki kullanıcılara ekonomik ve aynı zamanda kaliteli ürünlere daha kolay ulaşma imkânı sunuyor.

Akabe Büro Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duğral, 2011 yılını değerlendirdi. Tüm dünya piyasalarının belirli bir duraklama yaşadığını aktaran Duğral, "Akabe Büro Mobilya olarak Türkiye'nin de yakaladığı pozitif rüzgârı arkamızda hissedip 2011'i yükseliş yılı ilan ettik. Büro mobilyası sektöründe kaliteli ürünleri toplumun her katmanına yaymayı hedefliyoruz. Türkiye'nin Afrika ve Arap ülkeleri nezdinde artan itibarını da düşünerek Türk mallarına olan potansiyeli değerlendirmek amacıyla başta Irak olmak üzere bu ülkeleri ihracat yaptığımız ülkeler içine dahil etmek istiyoruz, 'Çıraklığını yapmadığınız bir işin patronluğunu yapamazsınız' anlayışıyla 33 yılı geride bıraktık. Geçmişe dönüp baktığımızda ülkemizde özellikle de bölge de bilinen ve güvenilen marka olmanın getirisiyle, gerek kamu gerek özel sektördeki her üç büro mobilyasından birinin Akabe olduğunu görmekteyiz." dedi.