Zirve Üniversitesi'nde AIESEC ofisi açıldı

110 ülkede bin 700'ü aşkın üniversitede faaliyet gösteren, gençler tarafından yürütülen ve gençlerin liderlik potansiyellerini keşfedip geliştirmeleri

110 ülkede bin 700'ü aşkın üniversitede faaliyet gösteren, gençler tarafından yürütülen ve gençlerin liderlik potansiyellerini keşfedip geliştirmelerini sağlayan dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olan AIESEC'in Zirve Üniversitesi ofisi açıldı.

Türkiye'de Gaziantep dâhil 10 şubesiyle faaliyetlerini sürdüren Türkiye İktisadi ve Ticari İlimler Talebeleri Staj Komitesi (AIESEC), Zirve Üniversitesi ofisiyle faaliyetlerini genişletmeyi ve farklı bireylere liderlik fırsatları sunmayı hedefliyor. Evrensel eğitimlerin yanı sıra öğrencilerin kendini geliştirebileceği alanları da oluşturan Zirve Üniversitesi, AIESEC ofisiyle öğrencilerin kendini geliştirmesi, bir adım daha atabilmesi, potansiyelini keşfedebilmesi ve farklı iş kültürlerini tanıyabilmesi fırsatlarına bir yenisini eklemiş oldu.

Zirve Üniversitesi'nin bu tarz gelişimlere açık olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, "Üniversitemizin uluslararası bir vizyonu var. Öğrencilerimiz de bu vizyondan faydalanarak kendilerini geliştirmek adına AIESEC'te çalışmalara katılmalılar." dedi.