Mermer yüklü kamyonet şaha kalktı, sürücü korkulu anlar yaşadı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde mermer yüklü bir kamyonet, yokuş çıkarken şaha kalktı. İlginç görüntülerin oluştuğu kazada havada kalan sürücüyü i

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde mermer yüklü bir kamyonet, yokuş çıkarken şaha kalktı. İlginç görüntülerin oluştuğu kazada havada kalan sürücüyü itfaiye ekipleri merdivenle kurtarmayı başardı.

Karamazak Mahallesi'nde meydana gelen kazada Süleyman Berka (41) idaresindeki 16 K 00038 plakalı mermer yüklü nakliye kamyoneti, Ova Sokak üzerinde, karşı istikametten gelen bir otomobili fark ederek yokuşta durmak zorunda kaldı. Tekrar kalkmak için gaza basan Süleyman Berka'nın kullandığı kamyonet, kasasındaki yüklerin geriye kaymasıyla havalandı. Kamyonetin önü şaha kalkarken kazada ilginç görüntüler oluştu. Kamyonette mahsur kalan sürücüyü ise olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanılğı'na bağlı ekipler kurtardı. Süleyman Berka, "Gidiyordum, otomobile yol vermek için durdum. Yeniden gaza bastığımda kamyonet bir anda havalandı. Herkesin başına gelmez. Çok heyecanlandım." dedi.

Sürücünün kurtarılmasının ardından, sıra kamyonetin nasıl indirileceğine geldi. Vatandaşların bağladıkları halatla kamyoneti çekmesi ilginç görüntülere sahne oldu. Mahalle sakinleri elden ele mermerleri boşalttı. İtfaiyenin bağladığı çelik halat ve mahalle sakinlerinin getirdiği halat ile çekilen kamyonet yere indirildi.