İnegöl'de yeni eğitim binaları yükseliyor

İnegöl'de hayırsever işadamları tarafından yaptırılan okulların inşaatları hızla yükseliyor.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım ve Tesisler

İnegöl'de hayırsever işadamları tarafından yaptırılan okulların inşaatları hızla yükseliyor.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yatırım ve Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Haşmet Yahya Kartaloğlu, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk'le birlikte tamamlanan ve yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Sırası ile yapımı okulları gezen Kartaloğlu, inşaatların beklenenden hızlı ilerlediğini söyledi.

Köy muhtarları tarafından yaptırılacak okulların inşaatlarının temellerinin atıldığını da belirten Haşmet Yahya Kartaloğlu, "Boğazköy İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı köy muhtarlığı tarafından bitirildi. Hayırsever işadamı Selçuk Teşik tarafından yaptırılan Rehberlik Araştırma Merkezi tamamlanmak üzere. Müdürlüğümüz katkılarıyla onarımı yaptırılan Yüksek Okul bahçesindeki İshakpaşa Anaokulu inşaatı da tamamlandı." dedi.

Kartaloğlu, İshakpaşa Anaokulu'nun tamamlanmasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları yanı sıra İnegöl Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün özverili çalışması neticesinde güzel bir eserin ortaya çıktığını söyledi. Yahya Kartaloğlu, İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları takdirle karşıladığını ve buradan son derece mutlu olduğfunu sözlerine ekledi.