Ak Partili Kadınlardan İlköğretim Okulu Öğrencilere Kıyafet Yardımı

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, maddi durumu iyi olmayan 55 ilköğretim okulu öğrencisine okul kıyafeti yardımında bulundu.

Ak Partili Kadınlardan İlköğretim Okulu Öğrencilere Kıyafet Yardımı
AK Parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Türkan Toker ve kadın kolları üyeleri Gül İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 55 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulundu. Okul idaresinin belirlediği 55 öğrenciyi sınıflarında ziyaret ederek kıyafetlerini teslim eden AK Partili kadınlar kış süresince maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giysi yardımında bulunmaya devam edeceklerini bildirdi.
Kadın Kolları Başkanı Türkan Toker yaptığı açıklamada ilköğretim okulu öğrencilerine büyük önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi; "Gül İlköğretim Okulu idaresi ile daha önceden irtibata geçip projemizi bildirdik. Okul idaresinin belirlediği 55 öğrenci için okul kıyafeti temin etik. Bugün temin ettiğimiz kıyafetleri okula giderek öğrencilerimize teslim ettik: Kış sezonu boyunca okul ziyaretlerine devam edeceğiz. Amacımız maddi durumu olmayan öğrencilere giysi yardımında bulunmak. Biz AK Partili kadınlar olarak geleceğin büyükleri olan öğrencilerimize büyük önem veriyoruz. Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımıza toplumun her kesiminin destek vermesini arzu ediyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin gözetilmesi mağduriyetlerinin giderilmesi gerekiyor"