Hırsızı Düşürdüğü Cep Telefonu Ele Verdi

Ataşehir'de bir kişi, hırsızlık amacıyla girdiği işyerinde bir kişiyi 20 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Polis, kaçarken cep telefonunu işyerinde düşüren şahsı kısa sürede gözaltına aldı.

Olay, Kayışdağı İnönü mahallesi Ulusu caddesi üzerinde yer alan bir butikte akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hırsızlık amacıyla butiğe giren bir şahıs, işyeri sahibi Sibel Akyürek'i (34) bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Ardından kasada bulunan 400 lira ile 3 bin lira değerindeki giysileri alan şahıs, kendisine karşı koyan genç kadına bıçakla saldırdı. Genç kadın, sırt ve karın bölgesine isabet eden 20 bıçak darbesiyle yaralandı. Saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı.
Yaralı kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan Sibel Akyürek'in ameliyata alındığı bildirildi.
Kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatan ekipler, boğuşmanın meydana geldiği işyerinde bir adet cep telefonu budu. Cep telefonunun saldırgana ait olduğunu belirleyen ekipler, telefon üzerinden şüphelinin kimliğini belirledikten sonra, Kayışdağı'nda bir eve baskın düzenledi. Bir yakının evinde bulunan Hüseyin Y. (35) adlı şüpheli gözaltına alındı. Yakalandıktan sonra sağlık kontrolüne çıkarılan şahıs, olayı kabul etti ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi.