Fenerbahçe Bucaspor maçı golleri ve maç özeti

Fenerbahçe Bucaspor gollerini kim attı?. Fenerbahçe Bucaspor goller peşpeşe geldi. . Fenerbahçe Bucaspor maçı özeti ve Fenerbahçe Bucaspor maç sonucu.

Fenerbahçe Bucaspor maçı golleri ve maç özeti
Spor Toto Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Bucaspor'u ağırladı. Maç Fenerbahçe'nin 5-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe Bucaspor gollerini kim attı?. Fenerbahçe Bucaspor goller peşpeşe geldi. . Fenerbahçe Bucaspor maçı özeti ve Fenerbahçe Bucaspor maç sonucu.

Fanatik Gazetesi yazarı Hakan Can Fenerbahçe Bucaspor maçını değerlendirdi.Bursaspor dışında zirvedekilerin hepsinin puan kaybettiği haftada, Fenerbahçe çok önemli 3 puanı ustasıyla çok kolay kazandı.Maçın daha 36. saniyesinde Volkan'la başlayıp, 10 pasla Alex'le tamamlanan hücum, Bucaspor'un düşmenin en büyük adayı olduğunu, Fenerbahçe'nin de şampiyonluk yarışınıdan vazgeçmeyeceğini kanıtlayacak bir futbol belgesi niteliği taşırken, Sarı-Lacivertliler'in yapmış olduğu müthiş pas organizasyonu alkışlanmaya değerdi. Sezonun ilk haftalarında kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Alex; Schuster'in, "Türkiye'de 1960'ların futbolu oynanıyor" dediği haftada, Niang ve Gökhan'ın paslarını değerlendirip, kendisinin resmen ve gerçekten 100'ler kulübünde olmasını sağlıyor, 103 yıllık kulübün ligdeki 3 bininci golünü atmanın gururunu yaşıyor ve taraftarın gönlüne kazınmış ismini Fenerbahçe'nin silinmez tarihine bir kez daha kazıyordu. Şu coşku, istek, ve konsantrasyonla başlamış olsaydı, şüphesiz ki Fenerbahçe bu noktada olmazdı ama taraftar haklı, Alex varsa umut hep var. O çok zeki, akıllı ve usta bir isim. Cristian, Alex'e attırdığı golle fonksiyonel olabileceğini gösterirken, Niang egoist olmadığını kanıtladı. Gökhan Gönül'ün ortasında kafayla atılan golde, Alex'in ustalığı kadar Bucaspor defansının durumu da sorgulanmalı.

FENERBAHÇE BUCASPOR MAÇI FOTO GALERİ

Gökhan, Yobo, Stoch ve ilk yarıdaki performansıyla Topuz göz kamaştırırken, genç Gökay 1-2 sene sonra Fenerbahçe'nin yurt dışından ön libero aramayacağını gösterdi. Maçın ilk çeyreğinde üçü bulan takım, rakibine bu denli kolay pozisyon vermemeli. Manucho ve Mendy'nin beceriksizlikleri ile değil 4'ü 5'i bularak maçı bitirmeliydi. Rakibi ciddiye almak ve devamlılık probleminin çözülmesi şart. Abitoğlu, 42'de Fenerbahçe akınında avantajı kesip sarı kart gösterdi. İki dakika sonrasında da Gökhan'a yapılan net penaltıyı çalmayarak formsuz olduğunu gösterdi.

100'üncü ve 3 bininci gol hatırına bu yazının çoğu Alex'e ayrılsa da Alex'in yokluğunda göbekten gelişen ataklarda atılan iki olağanüstü gol, Niang'ın attırdığı iki ve attığı gole şapka çıkartmazsak ayıp olur. 'Alex'li mi?' sorusunun cevabını bulmak Kocaman bir iş. Soruyu çözen büyük ikramiye kazanacak. Onun ismi tarihe daha büyük harflerle kazınacak.